Túl lengén öltöztetném így? Újszülött babának ezek a szettek jók?
Figyelt kérdés
Napközben egy hosszú ujjú body + nadrág és zokni lenne rajta, ebből a típusból: [link]
Vagy még a hosszú ujjú alá adjak egy ujjatlan bodyt is? Vagy fölé pulóvert? (bár félek, hogy azzal bénán nézne ki a pamut nadrág) Néztem kimondottan melegítős szetteket is, de nem tudom, hogy egy újszülöttet, aki szinte fekszik csak, nem-e zavarna a kapucni, zipzár.
Estére pedig talpas egyberészes pizsama, alatta rövid ujjú body, felül pedig hálózsák. A pizsama ilyesmi: [link]
23-24 fok van nálunk, kinti hőmérséklettől függetlenül mindig.
2021. márc. 27. 12:57
11/12 anonim válasza:
Én is így gondoltam, mint Te, Kérdező és így is volt :)
Hiába kárognak, hogy majd meglátod, ahogy gondolod, úgy lesz :)
Jól írtad le, de szerintem estére pizsi, alá atléta szerű body is elég.
12/12 anonim válasza:
A rugi egybe van, nem kell a lábakat bedugdosni, hanem csak körbe kell gombolni. Ezért nem ugyanaz, mint a nadrág.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!