Ér valamit ha 3-4 naponta forró vízzel jó alaposan leöblítem a babám játékait (csörgők, rágókák, stb? Vagy csak a magam megnyugtatására szolgál?
az enyemeket fertotlenitette anyukam es ettol, nem lettem beteges :)
en is fertotlenitem :)
Az én kisfiam a cipök taplát nyalogatja!
Le kéne fertötlenitenem a csörgöt?Áhhh!Minek?ok.ha belerepül a kajába,mert ez nálunk gyakran elöfordul,megmosom és kész.
Nem tudok vele mit csinálni.Tegnap a homokozóban megforgatta a cumiját.A homok egy részét ki tudtam kapargatni a szájából,a többi meg ment pociba.Szerencsére még nem kapott el semmit,bár félek ettöl,de ez van.Nem hiszem,hogy itthon kapna pont el valamit.Egy örökmozgó kisördögöm van:D
biztos első gyermek,
ha a 3. vagy 4. lenne szerintem eszedbe sem jutna ilyesmi
Nikike81!A mi fiaink együtt lebontanának egy házat!:)
Ha a cumi az utcán esett le ,kifőztem.A játékokat baleset folytán mostam le.De már 1 éves,így kevesebbet pakol a szájába.
tegnapelőtt 22:20
:))))
Megy ez nekünk egyedül is,köszi!:D
Kérdezönek:
Nekem is sokat bukott a kisfiam,azokat persze hogy én is lemostam,de csak azt,frissen.Nem tudod kikerülni,hogy mindent nyalogasson,mert akkor ölben lehetne egész nap.
Ma reggel kiszedett egy csavart a szék aljából.Nem tudom,hogy hogyan,csak már azt hallottam,hogy kopog valami a fogához.A vér meghült bennem,amikor megláttam mi az!
Hát ennyit az én Tepertömröl:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!