Barmilyen bevalt tipp, hogy a 2 evesem vegre tovabb aludjon mint hajnali fel6?
6,5 évesem is kel minden reggel fél hatkor születése óta. Előnye, hogy már ágyba hozza a kávémat (utálom a meleg kávét, már este lefőzöm)
A kicsi (4 éves) általában 7-ig húzza a lóbőrt.
Én bármikor fektettem a fiam 2 évesen, 5.30,5-kor ébredt. Most 2,5 éves sokat változott. Az átlag 6.30,7,7.30 mikor hogy.
De mondjuk én is korán fekvő korán kelő vagyok. 20kor,ha leszakad az ég, akkor is megyünk fürödni, ha álmos ha nem. Max az ágyában még forgolodik.
Ez tényleg tökéletes időzítésű kérdés. Elmondok érte egy imát, és figyeld meg, vasárnaptól kezdve fél 7-kor kel majd a gyereked.
Ha esetleg honorálni szeretnéd egy kis borravalóval, a számlaszámom privátban küldöm
Miért kéne tovább aludnia? Ja, mert neked kényelmesebb lenne. Hát, pech, te vállaltad a gyereket.
Én is minden nap felébredek 5:35 körül, mert ilyen a bioritmusom. Ha éjfél után alszok el, akkor is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!