Milyen gumikesztyűt érdemes pelenkázáshoz használni?
Valami vekony kell, ami olcso is. Ti milyet hasznaltok?
Nylon vagy gumikesztyu?
Ugye tudod, hogy magától kb. 5 éves korában kezdi kitörölni. Addig sok gumikesztyűre lesz szükséged.
Ha nagyon muszáj a kesztyű, akkor a háztartási kesztyűt ajánlanám, az többször használhatod.
Szerintem ezen kivul meg gazmaszkot i s fogok hasznalni. Nem olyan katonait hanem modern 3M maszkot ami a szagokat is kiszuri.
Orvoshoz a felesegem viszi a gyereket mert en ugyan akkor dolgozok mint amikor az orvosok rendelnek tehat nem tudok menni.
Emlékszem, éppen a nagyobbik lányomat pelenkáztam nagy nyugiban, mikor egyszer csak sugárban kirobbant a kaki. Beterítette a pelenkázót, a kezemet, a ruhámat. Kb csak az arcom nem lett tele sárga folyós kakival. Utána egy darabig ránézni sem bírtam a mustárra, színre, állagra és szagra is olyan volt.
Nem volt az a védőcucc, ami megvédett volna tőle. Sok mindenre képesek peluson belül és kívül is, a gumikesztyűvel nem sokra mész sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!