Meddig volt pólyában a kisbabád?
Figyelt kérdés
Hány hetes koráig?2021. márc. 24. 19:43
11/26 anonim válasza:
A kórházban. 5 napig. Itthon már nem használtunk
12/26 anonim válasza:
Hazafele berohantunk bababoltba pólyáért. 6000 ft. Azt hiszem aznap és másnap volt benne 1-2 alkalommal. Ennyi erővel az ablakon is kidobhattam volna a pénzt.
13/26 anonim válasza:
Kimondottan a pólyát nem szerette, mi is csak 1-2-szer tettük bele. Viszont amit imádott a plüss babaplédbe csomagolás ❤️. A kórházban megkérdeztem hogy kell úgy ráhajtogatni a plédet oldalról, nagyon bevált, megnyugtatta a hasfájós időszakban is, volt amikor csak úgy tudtam fekve szoptatni, mert csak ez nyugtatta meg vagy a kendős hordozó. Szintén téli baba.
14/26 anonim válasza:
Jaj kimaradt bocsi, kb 3-4 hónapos koráig használtuk ezt a módszert, utána elég volt betakargatni is amikor ledőltünk.
15/26 A kérdező kommentje:
Akik nem használtak pólyát, nem volt rossz pólya nélkül felvenni, dajkálni az újszülötett? Én biztonságosabbnak érzem pólyába dajkálni a picurt.
2021. márc. 24. 21:25
16/26 anonim válasza:
Nem. Egyáltalán nem volt rossz. Számomra természetesebb volt mint pólyában
17/26 anonim válasza:
Semeddig nem volt pólyában. És nem, nem volt rossz megfogni anélkül a saját gyerekemet.
18/26 Derjaderja válasza:
15. Én sosem fogtam pólyában babát, szóval nem tudom, de egyáltalán nem éreztem nembiztonságosnak. Mire gondolsz, hogy leejted?
19/26 anonim válasza:
Pólyában ugyan nem volt de időnként "bepólyáltuk" egy plüss babatakaróba. Én nem igazán szerettem, biztosabbnak éreztem enélkül, viszont volt olyan hasfájása amin csak ez segített. Kb 1 hónapos korig volt rá szükség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!