Mit jelenthet ha a babám így néz?
Figyelt kérdés
Sziasztok. A babám (3hónapos lesz 24.-én) elkezdett annyira lefele nézni a szemével, hogy már csak a szeme fehérje látszik és mindig nagyon megijedek. miért csinálja ezt? normális? vagy aggódhatok?? este csinálja elalvás előtt amikor már álmos.2021. márc. 14. 19:39
1/7 anonim válasza:
Vedd fel videora és küld el a haziorvosnak. Ha úgy gondolja ő tovább tudja küldeni emailen neurológusnak. Mi is ezt tettük. Nekünk lefelé bólintott és felfelé nézett,szintén a fehérje látszott. Felakadt a szeme. Van egy csomó jóindulatú ilyen. Nekünk is ezt mondták és megnyugszol.
2/7 anonim válasza:
Konzultálj orvossal. Mi látatlanban semmit nem tudunk mondani. Lehet teljesen ártalmatlan dolog és lehet súlyos probléma jele is. Mi maximum tippelnénk. Orvost kérdezz.
3/7 anonim válasza:
Nyugi.
Este elalvás előtt van egy olyan szakasz, amikor még nyitva van a szemük a kisgyerekeknek, de már alszanak. Gyors szemmozgás is kísér(het)i.
Amikor benn voltam a kislányommal a kórházban, emiatt hozta be egy anya a kislányát. A dokik meg mondták neki, hogy csak alszik. Úgy megijedt az anyuka a látványtól, hogy az összes piros lámpán áthajtott a kislánnyal a kórházig. A dokik jól le is cseszték ezért...
A mi lányunk szeme pl rendszeresen nyitva maradt elalvás után legalább 3.5 éves koráig. Mi zártuk le konkrétan!
Ettől még lehet komoly a probléma, de 99.9%,hogy erről van szó, amit leírtam!
4/7 anonim válasza:
Ahogy előttem írták, orvossal konzultálj minél előbb, mert ez lehet naplemente tünet. Nem biztos, hogy az, de ki kell zárni.
5/7 anonim válasza:
Csak néha csinálja? Mert akkor semmi nincs vele, még nem elég erősek az izmai. Az én babám is csinálta ennyi idősen, de mutasd meg orvosnak, ha az megnyugtat.
6/7 A kérdező kommentje:
nem minden nap. furdes es eves utan elalvas elott
2021. márc. 15. 16:01
7/7 A kérdező kommentje:
ja es este csak egy kis ideig nagyon neha
2021. márc. 15. 16:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!