Három hónapos babám hátán fekve a bal lábát felhúzza a hasához, ill. általában a bal oldala "erősebbnek" tűnik, gondot jelenthet?
Én úgy gondolom, hogy teljesen normális a leírtak alapján. Nem vagy semmiről sem lekésve!
A tárgyakért nyúlás még korai, de vannak babák akik már csinálják. Az enyém 3,5 hónaposan nyúlt tudatosan.
Az, hogy az egyik oldala az erősebb, szerintem nem gond. Nekem is a jobb kezem az erősebb:-)
Szia!
3 hónapos babánál még nem annyira mérvadó hogy az egyik oldala erősebbnek tűnik. Most kezd csak mozogni, egyenlőre így sikerül neki. Adj neki egy kis időt és ha 2 hónap múlva nagy különbséget látsz a két oldal mozgásában akkor érdemes orvoshoz menni.
Amúgy szerintem említsd meg a védőnőnek de szerintem ő is azt mondja majd hogy várj egy picit még.
3 hónaposan még nem kell tárgyak után nyúlnia (persze vannak babák, akik csinálják), elég, ha megfogja, amit odaadsz neki, ettől még nincs lemaradva. Nincs két egyforma baba.
Esetleg az egyik oldala kötöttebb, mint a másik, azért nem húzza a másikat is. Talán (nálunk ez volt a "gond")
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!