Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nem látszik a babám kutacsa,...

Nem látszik a babám kutacsa, baja lehet?

Figyelt kérdés
Éjjel vettem észre, hogy nem látszik a kutacsa, cumizáskor sem mozog neki. Ha megtapintom, akkor valamennyire érzem. Amúgy jókedélyű. Lehet valami baja? Ugye ha nem járunk emberek közé, nem lehet agyhártyagyulladás? Lehet, hogy túlreagálom, de nagyon aggódom.

2021. márc. 24. 08:22
 1/6 A kérdező kommentje:
Olvastam, hogy attól is lehet, ha megrázzák. Akkor egyből jelentlezne ez a tünet, vagy akár 1-2 héttel később is jelentkezhet? Múltkor itt voltak apósomék, és amíg kimentem a konyhába, állítólag "játékból" dobálta a 2 hónapos gyereket (én nem láttam). Nagyon félek, hogy valami baja van.
2021. márc. 24. 08:34
 2/6 anonim ***** válasza:
Hétköznap van, hívd fel a gyerekorvost. Két hónapos a kicsi. Ha valaki itt gyakorin azt írja, hogy nyugi, semmi baj, akkor megnyugszol? Az eszem megáll...
2021. márc. 24. 10:51
 3/6 A kérdező kommentje:

Sajnos a gyerekorvos nem valami segítőkész és eléggé felkapja a vizet, ha hívogatják, és a covid miatt nem is nagyon akarja megvizsgálni a babámat(a kötelező vizsgálatokat is alig akarta megcsinálni)...fontolgatom, hogy váltunk.

És nem tudom, hogy ez problémára utal-e úgy, hogy amúgy jó kedvű, nincs semmi egyéb furcsaság. Ezért inkább előbb itt megkérdeztem, mielőtt megint elküld a gyerekorvos a p*csába.

2021. márc. 24. 11:15
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Ne fontolgasd hanem válts! Mégis kihez fordulj a kérdésekkel ha a dokit nem mered felhivni mert leugat.

Amúgy a védőnő az akit lehet ügyes bajos dologgal zaklatni, és ha kell doki a témához, szól. Nálunk így volt

2021. márc. 24. 11:24
 5/6 anonim válasza:
Szia! Azóta miujság veletek?
2023. máj. 5. 01:41
 6/6 A kérdező kommentje:
Semmi baja nem volt, túlaggódtam a dolgot.
2023. máj. 5. 13:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!