Párom 7 hónapos terhes és lemond az anyai jógàról teljesen az apai részre. Mert ö élniakarja az életét. Idövel elvelheti tölem a gyereket?? Pl 2-3 év múlva.. ? Meg kell nekem fizetnie valamit is a gyermek után????
Figyelt kérdés
2021. márc. 23. 12:04
11/14 anonim válasza:
Apaként is igénybe vehetsz mindent, amit egy nő (csed, gyed és gyes is jár ha a munkád alapján jogosult voltál rá). Ha jár terhesgondozásra, akkor gondolom van védőnője, neki az elérhetőségei ott vannak a kis könyvben. Beszélj vele, az én védőnőm pl tök jó fej és segítőkész, tuti tud segíteni abban is, hogy a baba születése után hogy legyen ez a kérdés, ha az anya hajthatatlan és nem akarja a gyereket. Viszont ezeket mind le kell majd hivatalosan papírozni, addig bármit mond, az semmit nem jelent, ha a szülőszobán abban a percben meggondolja magát.
12/14 anonim válasza:
De akár lehet csak àtmeneti is, nem? Hormonok, vagy nem tudom...Akarta a babàt? Amúgy megbízható, normális?
13/14 A kérdező kommentje:
Eleinte akarta! És egyre furábban viselekedett az útobbi idöben
2021. márc. 24. 04:26
14/14 A kérdező kommentje:
Megszületett a kisfiam teljesen lemondott róla az anyja..
Egy gyermekóri barátom ki 18évesen apa lett és egy autóbalestben elvesztette a párját mikora kisfúk 2 éves volt. Sokat segittek neki mainapig. Most nála lakok a kisfiamal segitt nekem ahol tud mégis jártass a babasztoriba..
2021. máj. 13. 02:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!