Baj ha nem gagyog 7hónapos kisfiam?
Sziasztok 7hónapos kisfiam nem gagyog(dedede,mamamam,tatata),ezeket egyáltalan nem mondja.
Néha mondja,hogy (heee,nee),de amúgy semmit se. Ad ki különböző hangokat,meg sikongat,fujja a nyálát sokat,szokott kiabálni párszor egynap,meg nyögdécsel.ha a kezemmel ütögetem a száját akkor is ad ki hangot van amikor mar emeli a szájához a kezem,hogy játszunk.
Amúgy a mozgásbab jól fejlődik,(forog minden irányba,félig már felül,feltud allni a kisagyba,kúszni mászni most tanul,)a kukucska játékot érti hangosan nevet rajta,nevére hallgat,hang irányába fordítja a fejét. Kezével csapkod,hajamat tépi.kezemen,hasamon a szájával fújja a levegőt tetszik neki amilyen hangot kiad.Nagyon sokat mozog,sokat nevet.
Igazából nem egy néma baba,mert ad ki hangokat,sikongat.
Csak nemtudom kell e aggodnom,hogy nem mond olyanokat,hogy mamamam,dedede és hasonlók!
(Védőnő szerint ne aggodjak,majd fog dumálni).
Sziasztok
Köszönöm szépen a válaszokat.
Akkor még van ideje feődni gagyogás téren is a picimnek 😊
Az én fiam se beszélt, gagyogott 13-16 hós koráig
aztán gagyogás helyett egyből elkezdett rövid szavakat mondani
16hónaposan elmondta a gyiapacit és nagyon sok szót tudott (ha levideóztam.. mert produkálta magát... a végén mindig mondta hogy Báji Báji. (Bálint) Minden videón rajt van
Sziasztok
Köszönöm a válaszokat.
Igen miutan kiirtam ra 1-2hetre elkezdte a mamama,tetete,bababab meg hasonlokat
Most lesz 1éves 30án már mondja,hogy
Mam mam - ha éhes
Babda- labda
Anya,apa
Tészta 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!