12 hós státuszon a védőnő szerint mar tudnia kellene egyedül inni.
Most 14 hónapos lesz mindjárt, de eddig semmi. Cumisüvegben van neki a víz. Próbáltam mutatni neki és fogom a kezét hogy döntse meg, monsom is neki... De nem akarja. Magától inna már pedig, bekapja, csak nem dönti meg hogy jöjjön is belőoe valami.
7 hónapos volt kb a lányom, mikor megtanult egyedül cumisüvegből inni. Pohárból viszont csak később, azt sokáig kiborította. Ez csak úgy megy ahogy most is csinálod, hogy sokat mutogatod neki.
2021. márc. 22. 19:09
2/11 anonim válasza:
A cumisüveg tartását a féléves státuszon kérdezte a neurológus... 🤔 A nagy akivel jártunk, még nem tudta, csak 8 hónapos kortól. A kicsiről 1 hónapos korából van olyan videóm, hogy (ölben ugyan de) önállóan dönti, tartja.
Az 1 éves státuszon a nyitott pohárból való ivás a kérdés nem a cumisüveg. Ezt mondjuk kicsit korainak tartom. Még az "ügyesebb" gyerekem is csak 13 hónapos kora óta iszik megbízhatóan nyitott pohárból. A nagy 2 évesen tanult meg.
2021. márc. 22. 19:17
3/11 anonim válasza:
Nyitott pohárból az egészet magára önti vagy kilocsolja a 13 hónapos lányom, de a különböző ivópoharakat már hónapok óta magától keresi meg, és iszik belőle, emeli feljebb ha kevés víz van benne stb.
2021. márc. 22. 19:28
4/11 anonim válasza:
Ht kezdetétől normális pohárból itattam. 9 hónaposan már egyedül id ivott, igaz még magára öntötte néha.
2021. márc. 22. 20:20
5/11 anonim válasza:
7-8 hónaposan, nem cumisüveges a fiam..
8 hónapsan szívószálas itató is ment.
Nem elvárás, hogy ne folyjon mellé, csakhogy ismeri a mozdulatot, a poharat meg tudja tartani..
2021. márc. 22. 20:22
6/11 anonim válasza:
14 hónapos babám nem tud inni pohárból. Mármint oda teszi a szajahoz és remekül megdönti majd az egész a nyakában landol. Szerintem amúgy ez nem egyszerű nekik.
2021. márc. 22. 21:40
7/11 anonim válasza:
Április első hetében lesz egy éves a kislányom. Pont a napokban kezdtem pohárból adni Neki a vizet evéskor, ugyanis a fürdőkádban pancsi közben folyton a tesói fogmosópoharából iszik, sokat gyakorol, egyre ügyesebb. Csak nagyon picit teszek egyszerre a poharába, így alig önti magára,ráadásul megtanulja alaposan megdönteni a poharat.
2021. márc. 22. 22:57
8/11 anonim válasza:
7 hónaposan.
2021. márc. 23. 00:02
9/11 anonim válasza:
360 fokos itatópohárból 8 hónapos kora óta teljesen önállóan iszik. Nyitott pohárból is most már csak akkor megy mellé, ha több mint félig van a pohár, 16 hónapos.
Itatópohárból adj neki vizet,ne cumisüvegből.
2021. márc. 23. 00:09
10/11 A kérdező kommentje:
Van ilyen 360 fokos is neko, azzal is próbáltam, nem nem akart abbol inni. Majd eloveszem újra, megprobalom
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!