Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 5 hónapos lányomat könny...

5 hónapos lányomat könny sátorba átmosásra kell vinnem. Mit fognak vele csinálni?

Figyelt kérdés

2021. márc. 22. 12:38
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Ok. Köszi
2021. ápr. 5. 19:55
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

6

Nálunk sokáig húzták, arra a szemére kancsalítani kezdett, bem használta rendesen.

Azóta szüveg is kell

2021. ápr. 5. 20:41
 13/17 anonim ***** válasza:
72%

Nah bocsi

*nem

*szemüveg

Amelyik babának 3 hónapos korig nem jön helyre, annak kell..

Amúgy megoldódott nekűnk... de jött az, hogy nem használja és behúz emiatt neki... hónapokig semmit nem látott veleY

Hiába masszíroztam

Használtam el 3 antibiotikumos cseppet teljesen neki..

2021. ápr. 5. 20:43
 14/17 anonim ***** válasza:
0%
Hülye vagy te, ha ennek kiteszed feleslegesen. 20 éve eü-s vagyok... tudom mit beszélek. Sajnálatos, hogy bárkiből lehet "szülő"...
2021. ápr. 6. 20:11
 15/17 A kérdező kommentje:
Nem értem, hogy egyeseknek miért az a lényeg, hogy jaj, szegény gyerek sose legyen lefogva jaaj
2021. ápr. 6. 21:18
 16/17 anonim ***** válasza:
31%
Nem az a lényeg, te egysejtű, hanem hogy felesleges a beavatokozás, mert élettani jellegű a dolog, ami magától is megszűnik....
2021. ápr. 7. 08:20
 17/17 anonim ***** válasza:
0%

12: természetesen vannak kivételek, ahogy írtam a "legtöbb esetben" nem szükséges.

14: egyetértek!

Kérdező: egyáltalán nem a jaj lefogjak a gyerekem. Ahogy az utolsó is irta, felesleges beavatkozas. Elhiheted, körbe jártam a témát.. Kevesen ajánlották. Se a gyerekorvosom, se a vedono, se a szemeszorvos se a gyerekszemes.

Majd ha 10-12 hónapos koráig nem változik..

2021. ápr. 7. 08:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!