2 hónapos babám most kapta meg a combjaiba az oltást, fájhat neki a helye? . Nem merem megfogni :- (
Figyelt kérdés
2010. aug. 19. 13:42
1/5 anonim válasza:
Igen,fájhat.Én borogattam neki vizes ruhával,valamit segített neki.
2/5 anonim válasza:
szia!Az én lányom abszolut nem foglalkozott vele,nem is borogattuk.Vigyázz,hogy ne nyomd meg,de ne aggódj ezen!
3/5 anonim válasza:
Picit biztosan fáj, nekünk is fáj az injekció helye :))) De azért nyugodtan megfoghatod, hozzáérhetsz, este megmoshatod, csak ne nyomd meg :) Az én lányom már megkapta az összes pici korban kapható védőoltást (2 éves), de soha egyiknél se zavarta a szúrás helye.. ugyanúgy mozgatta, használta, mint előtte.
4/5 anonim válasza:
Picit biztosan fáj neki, de azért nyugodtan megfoghatod, csak ne nyomd meg. Pici hideg vizes borogatást tegyél rá. Papírzsepit bevizezed, és egy rendes pamut zsepivel vagy valamilyen vékony anyaggal rákötözöd.
5/5 anonim válasza:
A 2 hónapos szuri helye 5 perc múlva nem is látszott, szerintem nem is fájt. De a 3 hónapos szuri helye másnapra bepirosodott, azt borogattam és kentem sudocremmel, az biztos nem volt olyan kellemes neki, két napig piros is maradt. De persze hozzá lehet érni óvatosan és fürdetni is lehet. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!