Miért jelez be a légzésfigyelő?
Sziasztok!
Ez a típusú légzésfigyelőnk van:
A babánk 2 hetes és eddig 3x riasztott. Első alkalommal közvetlenül áramszünet után, így annak tudtam be. Második alkalommal az oldalán feküdt a baba.
Tegnap éjjel nem riasztott, csak csippant, ami 15mp kimaradást jelez.
Egyik alkalommal sem volt merev a baba. Nem akartam bepánikolni és kikapni az ágyból. Minden alkalommal a kezét simogattam meg és azonnal ökölbe szorította, normálisan reagált, így fel se keltettem.
3 napja a legérzékenyebbre állítottuk. Az elem új, a lapról nem fordult le.

Most 3300g. Éjszaka még soha nem riasztott be, ezek mind napközben voltak.
Eléggé ingadozik az áram a lakásban, mert van valahol egy kontakthiba. Ez okozhatja? Mert elvileg automatikusan elemesre kapcsol áramkiamaradáskor

Hany kg a baba?
Milyen matracot használtok?
Matracon alszik vagy babafészekben?
Az érzékelő lapok alá tettetek egy karton lapot, vagy bármit?

Igen, vannak olyan fajták amik egy csipogással jelzik, ha áramforrást váltanak.
Egyébként van olyan, mindenféle baj nélkül, hogy a baba lassabban veszi a levegőt ha nagyon alszik. A felnőttek sem egyformán lélegeznek álmukban.
Természetesen ilyenkor, mindig ellenőrizd továbbra is, illetve legközelebb az áramot is, hogy van e, vagy volt e a lakásban kimaradás.
Nem csipogás volt, hanem rendes riasztás. De minden alkalommal kimaradt az előriasztás, ezt sem értem... Ha elfelejtem kikapcsolni és kiveszem a babát, akkor mindig van 15mp-nél előriasztás. Ezeknél nem volt.
Rácson van, de szabályosan. Ezt a típust lehet a rácsra is helyezni.
Kókuszmatracunk van.

Nem jelez elemgyengeséget?
Lehet megérne egy próbát, hogy kicserélitek benne.
Illetve, ha jól látom, ez egy lapos. Sajnos ezeknél, sokszor előfordul, hogy bizonyos pontos nem érzékeli a babát.
Nem. Ez a típus mutatja a szülői egységen, ha merül az elem :/
Én is gondoltam rá, hogy lefordult a lapról, de egész nap ott aludt és akkor jó volt. Persze attól fordulhatott még úgy. Néztem már hozzá +1 lapot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!