Mire jó valójában a légzésfigyelő? Mit jelez, a légzés leállását, vagy csökkenését?
Figyelt kérdés
2010. jan. 12. 10:06
1/3 anonim válasza:
Ha néhány másodpercig nem vesz levegőt a baba,akkor jelez!
3/3 anonim válasza:
Van érzékelője amit a matrac alá kell tenni.A hogy a baba mocorog valamint lélegzik kap egy kicsi "nyomást" és azt érzékeli.Ahogy ez megszűnik kb. 15-20 másodperc múlva (a miénk)először egy pittyegést ad le hangosan aztán pár másodperc múlva elkezd hangosan folyamatosan pittyegni(de valószínű a többi is így működik)!
Nekem rendesen megváltás volt főleg eleinte mikor hazajöttünk mert mindig az volt a dilemmám hogy szuszog e.
Amúgy ez csak a leállásra való,mert csökkenéskor is ugyanúgy lélegzik és megkapja azt a bizonyos "nyomást" amit érzékelnie kell.Nemtudom mennyire voltam érthető,de remélem tudtam segíteni.
Szép napot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!