Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ugye nem lesz baj?

123466 kérdése:

Ugye nem lesz baj?

Figyelt kérdés

10.en volt a lanyom 3 honapos. Mar regotam tornaztatom vagyis inkabb a labat a hasahoz teszem mert eszre vettem h olyankor jokat pukizik es azota nem faj a pocija. Csak van mikor erosebben is csinaltam neki h kijojjon a puki de lattam mar faj neki akkor abba hagyom en csak neki akarok jot. De most ahogy mar tornaztatnam rendesen nem pukiztatni akarom akkor mar nem engedi ugy gondolom mar fel. Es nagyon nagy lelkiismeretem van. Mar nem csinalom neki. Mar attol is felek ne h megnyomtam nki valamit mert anyukam mondta h nem szabad igy mer megnyomhatok neki valamit ott bent mer neki meg nagyon gyenge mindene. Csak olyan jokat pukizott utana megkonnyebbult azt hittem jot csinalok. 😪 remelem nem lesz semmi baj. Tenyleg nem akarom h barmi baj legyen.

-Egy tapasztalatlan anyuka😢

2021. márc. 20. 17:12
 1/3 anonim ***** válasza:
Semmi baja nem lesz. Ne parazz. Ne eroltesd ha nem hagyja. Ennyi.
2021. márc. 20. 17:16
 2/3 A kérdező kommentje:
Mert azert erosen csinaltam. De mar inkabb nem fogom.😭 merr ha faj a hasa vagy mikor nem tud kakilni azt hiszem h en miattam es kivagyok
2021. márc. 20. 17:18
 3/3 anonim ***** válasza:
Tornáztathatod, csak ne erősen. Nem fogsz semmit a hasában megnyomni.
2021. márc. 20. 17:20

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!