Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 15 hónapos a gyerekem. Már...

15 hónapos a gyerekem. Már nem tudom mit adjak neki ?reggelire , tízóraira meg uzsira.

Figyelt kérdés

Próbálok neki sütni ahogy időm engedi. Kéne valami változatosság eléggé szűk így a kör amit ehet. Kéne pár dolog ha nemmtudok sütni gyorsan oda adjam neki .

Vajas kenyér, felvágott , gyümin kívül

2021. márc. 19. 22:26
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Tejbe bulgur? Az tok finom és nagyon egyszerű is. Amúgy nem kell szerintem túlgondolni. Szendvics, gyümölcs stb. Nem hiszem, hogy kinden nap hu de mást kell enni. Egyik nap tonhal, másnap sonka, majkrem, sajt stb néha egy kis finomság. Tizoraira szerintem elég a gyümölcs is.
2021. márc. 19. 23:59
 12/12 anonim ***** válasza:
Nálunk szokott még sinlacot enni, a neten receptek is vannak hozzá, ezeket még nem próbáltam, de jónak tűnnek. Lehet belőle pl. kekszet is készíteni.
2021. márc. 20. 06:11
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!