Ez a testho mar ad okot az aggodalomra?
2 eves a kislanyom es sose volt meg beteg vagy lazas
2 nappal ezelott eszrevettem h joval melegebb a feje mint szokott, megmertem es 37,7 abbol lejon fel fok mivel popoba mertem... amugy jokedvu, etvagya jo... de megis joval melegebb a feje mint amugy szokott
Ilyenkor mi a teendo? Hivtam a dokit de nem erem el remelem visszahiv
Oke de neki nem ennyi ah alaphoje azert is mertem meg mert melegebb sokkal mint szokott
Persze most maradunk itthon kitudja...
nem kell aggódni. viszont nyugodtan mérheted a hónaljában a hőjét. alapvetően a már ülni tudó gyerekeknek hónaljban kellene mérni, nem a popsijába.
ha alapvetően nem látod rajta, hogy hőemelkedése van, akkor nem kell csillapítani. ha bágyadt, étvágytalan, nyűgös stb. akkor érdemes, illetve akkor érdemes lehet jelezni a dokinak is. ha lehet, most ne menjetek sehova.
Eloszoris az orvos azt mondta 3 eves koraig fenekbe merjem a testhot
Masodszor pedig ma mar 39,9 volt szoval meg jo h hivtam pentekenaz orvost
Es ha a doki azt mondja 13 éves korig mérd a fenekében, akkor addig fogod? Vannak dolgok amit szülőként is el tud dönteni az ember, nem kell hozzá szaksegitséget kérni, ilyen a lázmérés is. A hőemelkedés pedig banális probléma, covid idején pláne nem zaklatnám ezzel a gyerekorvost.
Egyébként mi okosat tudott kitalálni pénteken a hőemelkedésre? Sok gyógymód nincsen rá és azt sem jelzi előre, hogy másnap 40 fokos láza lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!