Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan lehet jól büfiztetni?

Hogyan lehet jól büfiztetni?

Figyelt kérdés
2 hetes a kislányom és nem igazán akar sikerülni a büfiztetés. Néha igen, de akkor meg rögtön csuklásba megy át a dolog. Viszont sokat pukizik. lehet hogy a büfik amik nem jönnek ki?
2008. dec. 4. 14:42
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen bizti azért szelesebb:)Én vállra vettem simiztem hátát, v hasra tettem úgy simiztem hátát.
2008. dec. 4. 14:43
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon finoman ahogy felveszed a válladra,a hátát lentról felfelé finoman kell ütögetni,de tényleg finoman,és ez segít a bubiknak eltávozni.Az jó ha kijön a puki,de ettől a büfinek is meg kell lenni,persze előfordul hogy néha kimarad nekünk is,ha nem fáj a hasa,akkor ez nem gond.
2008. dec. 4. 14:45
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
A válladra tedd úgy,hogy a 2 karja ne a törzse mellett legyen,hanem megemelve és simogasd a hátát.
2008. dec. 4. 14:46
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
a háta bal oldalát lentről fölfelé simítsd végig többször, ez nekünk mindig bejön, dokinéni mutatta
2008. dec. 4. 15:24
 5/7 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek a gyors választ
2008. dec. 4. 15:49
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Az én picurom másfél hónapos koráig nem büfizett. Pedig a fent leírtakkal mind-mind próbálkoztam, volt, hogy egy órán át kézben volt, eredmény nem volt. Csuklott, de nem büfizet. Puki viszont volt. Aztán egyszer csak elkezdett büfizni, de nem is akármilyet! :) Először azt hittem apa volt, de ő nem volt a szobában :) Azóta is ilyen "emberes" büfiket nyom a drága.
2008. dec. 4. 18:36
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
mi vállra vettük és paskoltuk a fenekét, ez nyugató hatású is. Sokáig egyáltalán nem büfizett, aztán rájöttem, hogy evés után nem is tud egyből. Szóval letettem és figyeltem mikor lehet büfi akkor vettem fel. A második hónapban ez megváltozott, de most sem mindig büfizik... szóval ha nehezen tud büfizni akkor valszeg nem vagy csak kevés levegőt nyel, ami tök jó.
2008. dec. 5. 22:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!