5 hós a fiam, most kezdtem el adni neki az üveges 4 hós bébikajákat, őszibarack, alma. stb. Ha felnyitok egy üveget mennyi ideig lehet tárolni a hütőbe? Hány napig jó?
Figyelt kérdés
2008. dec. 4. 14:07
1/5 anonim válasza:
Szia. Az üvegen rajta kell hogy legyen. Gyümölcsöknél 48 óra hűtőben, lefedve. Én úgy csináltam, ha valami miatt úgy láttam, nem fogja megenni, akkor kis dobozkákba szedtem és lefagyasztottam, jó lesz az még később.
2/5 anonim válasza:
Rá van írva,hogy 1 vagy 2 nap.Én eleinte olyat vettem,ami 2 napig jó.Délben kapta ebédre,nem sokat kért ezért ment a hűtőbe a maradék.Másnap egy újabb kis adagot felmelegítettem(24 óra) és harmadnap a maradékot(48 óra).
3/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, de sajnos nincs ráirva!!!!!!!!!!!!!!!!
2008. dec. 4. 14:23
5/5 anonim válasza:
A Kecskeméti,Hipp,Humana,Nestlé,Hamé,Univer ráírja.Én mindent odaadnék neki 2 napig,a hűtőnk 5 fokra van állítva,kizárt,h bármi baja legyen.De még olyan nem volt,h másnap ne fogyott volna el.2 gyerekes anyuka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!