Láttatok már ilyet? Szúnyogcsípés? Allergia?
Figyelt kérdés
Kislányom lábain és karjain szúnyogcsípés szerű "hólyagok" vannak, de rengeteg, reggelre lett ilyen. Ilyen véres szúnyogok lennének? Én ezt nem értem. Fogom vinni orvoshoz, csak érdekel tapasztalt-e más is ilyet2010. aug. 19. 08:43
11/19 anonim válasza:
Az ágypoloskának olyan a csípésa mint a szúnyogé, csak egyből sebes a közepe!És 3 hónapig csak a lárvája van az ágyban utána kezd csípni!Sajna tapasztalat!Egyszer hoztak nekünk "ajándékba" Külön rovarirtó emberke kellett hozzá! :(
Jobbulást a kislányodnak!
12/19 anonim válasza:
Szerinte a gyógyszerallergia előbb a hasán hátán jönne, nem a végtagokon!
13/19 anonim válasza:
nem ételallergia, hanem szúnyog miatti allergia. gyógyszertárban lehet kérni rá folyadékot, nekünk ezt adta az orvos: most hirtelen nem jut eszembe, cinkes fehér lötyi barna üvegben, megnézem és írom majd a nevét
14/19 anonim válasza:
nna, zinci aquosa. mi ezzel kenegettük, mindenféle csípésre jó
15/19 anonim válasza:
Ha voltatok a dokinál majd írj,a tőrzsén nincsen csak a végtagokon?
16/19 A kérdező kommentje:
Sziasztok!
Köszönöm a válaszokat, nagyon aranyosak vagytok.
voltunk dokinál, nos igazán csak találgat, mert csípésnek tűnik, de szerinte lehet, hogy a vírus okozza, amit előzőleg kezelt, nem gyógyszertől van. igazából nem tudja... hiába mondtam neki, h diétázik 3 napja, meg sem hallotta, ne adjak neki tojásfehérjét (nem is szoktam), ne adjak neki tejterméket, amíg helyre nem jön... meg fenistil csepp, meg kenjem zinci aquosaval, meg calcimusc, ennyit én is tudtam...
2010. aug. 19. 16:19
17/19 A kérdező kommentje:
ja igen, csak a végtagokon van, és hol eltűnik, hol visszajön:S ilyet én még nem láttam, mióta élek:S:Snem tudom mi legyen, lehet kellene vmi normális bőrgyógyászt keresni:s
2010. aug. 19. 16:22
18/19 anonim válasza:
Mi volt a baja? mire kapott antibiotikumot?
19/19 A kérdező kommentje:
Hasmenése volt nyálkás, nagyon picit véres, mondták vírus, de a vért okozhatja baktérium, így inkább írnak fel antibiotikumot. Ugye jön a foga, aztán le van gyengülve az immunrendszere, szegényem minden vacakot elkap:S
2010. aug. 20. 07:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!