Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Láttatok már ilyet? Szúnyogcsí...

Láttatok már ilyet? Szúnyogcsípés? Allergia?

Figyelt kérdés
Kislányom lábain és karjain szúnyogcsípés szerű "hólyagok" vannak, de rengeteg, reggelre lett ilyen. Ilyen véres szúnyogok lennének? Én ezt nem értem. Fogom vinni orvoshoz, csak érdekel tapasztalt-e más is ilyet
2010. aug. 19. 08:43
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Inkább pók szerintem.
2010. aug. 19. 08:44
 2/19 A kérdező kommentje:
az egész lábán, meg kezén?:O az durva lenne... fel is forgatom az ágíat, hátha ráakadok a tettesre
2010. aug. 19. 08:48
 3/19 anonim ***** válasza:
Esetleg hangya csípés?
2010. aug. 19. 08:54
 4/19 A kérdező kommentje:
akár az is lehet. szegény úgy néz ki, mint aki csalánba esett... hosszú nadrág volt rajt éjszakára mégis így néz ki:s
2010. aug. 19. 09:03
 5/19 anonim ***** válasza:
Még ágypoloska is lehet... ismerősünknél volt és őket is összecsipkedték!
2010. aug. 19. 09:04
 6/19 anonim ***** válasza:
Azért majd ird meg,hogy mi az.
2010. aug. 19. 09:05
 7/19 anonim ***** válasza:

előző voltam, itt egy link:

[link]

2010. aug. 19. 09:06
 8/19 A kérdező kommentje:
hát ránézésre még mindig szúnyogcsípés... de nem tudom hogy az-e. majd megírom mit mondott a doki
2010. aug. 19. 09:11
 9/19 anonim ***** válasza:
nekünk is volt ilyen. azt mondta az orvos, h szúnyogcsípés, plusz amiatti allergia. tehát mondjuk megcsípi egy, és az allergia miatt még jön ki rajta több olyan is, mintha több szúnyog csípte volna meg. Nem irtják a szúnyogokat és mutálódnak, vagy mi.
2010. aug. 19. 09:27
 10/19 A kérdező kommentje:
irtják, csak ahelyett, h meghalnának, inkább mutálódnak.... borzasztó. egyre csúnyább amúgy:s arra is gondoltam, h az antibiotikumra allergiás, amit kapott pár napja, nem is adtam ma már neki. remélem az orvos tud valami okosat rá, csak lehetne elérni....:s
2010. aug. 19. 09:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!