Mikor vihetem ki először a babát?
Ma még csak 9 napos.
Védőnő azt mondta, hogy 2 hetesen kezdjük el ablakban szoktatni. Háziorvos ugyanezt 4 hetes korra mondta.
Nekem a kórházban a gyerekorvos azt mondta, hogy akár már aznap is kivihetem sétálni, amikor hazamentünk. Ezek szerint az ajánlások elég durván eltérnek egymástól. Én amúgy mentem is vele pár percet még akkor, nekem is jót tett a levegő.
Szerintem egy rövid, 20 perces sétától már most se lenne semmi baja. Szép idő van, nincs hideg, ha rendesen felöltözteted, mégis mi történhetne?
4: akkor az a pár perces levegőzés már meg is volt :)
nem tudom elképzelni, hogy mi baja lenne a babának, ha elvinnéd egy öt perces sétára, ahol se forgalom, se emberek tömege nincsen...
Fiam 2019ben született. A gyerekorvos már aznap engedte a sétát, védőnő 3 hetet mondott 🤣🤣
2hetes volt, már étteremben is voltunk vele.
9 Lehet azok voltak akik hülyét kaptak az étteremben mikor meglátták hogy érkezik egy pár babával...
(Én nem pontoztalak, de kicsit osszerandul a gyomrom ha étteremben eszünk végre kettesben és megjelenik egy kisgyerekes család...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!