Február 8 án szültem . Mikor vihetem ki először a babát?
Figyelt kérdés
2020. febr. 12. 17:35
1/17 anonim válasza:
Amikor szeretnéd. Nem lesz annak semmi baja, ha csak nem órákra kint felejted mínuszokban
2/17 anonim válasza:
Valahogy a kórházból is hazajutottatok. Szmogban és mínusz 10 alatt ne vidd ki, egyébként nyugodtan fokozatosan egyre több idôre.
3/17 anonim válasza:
Védőnő nem volt kint? Nekem majdnemhogy első kérdésem volt hozzá. Már rég kivihetted volna amúgy.
4/17 anonim válasza:
A kisfiam november elején született. 6 naposan a kunzulátusra mentünk. Kb 1 órát kint is volt. Semmi baja nem lett.
5/17 anonim válasza:
10 perccel kezdve fokozatosan egyre hosszabb időre már viheted.
6/17 anonim válasza:
Ilyen időben?
Akár holnap
Persze nem órákra
Fokozatosan
7/17 anonim válasza:
Csak kíváncsiságból, de tényleg 4 napos babát ki lehet vinni? Elég durván hangzik, de nem is értek hozzá.
8/17 anonim válasza:
Én (egy nap eltéréssel) is ilyenkor szültem tavaly, pár hétre rá vittem ki először, de csak rövid sétára. Utána mindennap fokozatosan növeltem a kintlét idejét.
9/17 anonim válasza:
Ha nincs nagy szél, - 10 foknál melegebb van és nincs szmog akkor nyugodtan vidd ki. Persze nem kell sok időre csak 20-30 percre és jobban felöltöztetve mint ahogy te vagy.
10/17 anonim válasza:
Nekünk azt mondta a védőnő hogy 2 hetes kora után. 1. Nap 5 perc az ablakban felöltöztetve. 2. Nap 5 perc kint. Aztan 10. 15. 30. De csak napos, enyhe időben. Ha fúj a szél inkább ne. Illetve hogy ne vigyük most boltba meg ilyenek az influenza miatt. Csak parkba, utcára. És ne hagyjuk hogy bárki behajoljon a kocsiba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!