Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Február 8 án szültem . Mikor...

Február 8 án szültem . Mikor vihetem ki először a babát?

Figyelt kérdés
2020. febr. 12. 17:35
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

A kórháztól 15 perc sétára lakunk. Babakocsival vittük haza a lányunkat. 3. Nap engedtek ki.

Onnantól kezdve minden nap kimentünk sétálni. Október volt.

2020. febr. 12. 19:57
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Január 14én szültem. 2 hetesen vittem ki, először 10 percre, majd 20, majd 30. Ettől többet még nem voltunk kint.
2020. febr. 12. 21:27
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Most komolyan, aki szerint nem lehet kivinni, az csőpostával küldte haza a gyereket a kórházból?

Ha nem fúj viharos szél és nem szakad eső/hó/jég, akkor nyugodtan kiviheted már most is, mert nincs annyira hideg. Enyémek az erkélyen/teraszon aludtak szinte mindig, jóformán az első naptól kezdve. Fiam áprilisi (hideg, télies időbenm jöttünk haza), lányaim fenruárban, illetve decemberben születtek. Búra alá nem raktam őket, viszont van is immunrendszerük.

2020. febr. 12. 22:19
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Én januárban szültem, 2 hét után kezdtük a levegőzést az ablakban, majd fokozatosan a sétát. Mostmár naponta 2 órát is kint vagyunk.
2020. febr. 13. 07:29
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Hiába pontoztátok le a #10-es válaszolót, valóban ezt mondják a védőnők. Bár szerintem is nettó fasság, mi sem tartottuk be. Nem árt a gyereknek a friss levegő, csak öltöztesd be.
2020. febr. 13. 08:23
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
13-as nyilván nem csopostaval. 🙂 de pl nekünk mondtak hogy takarjuk le a babakocsit, uh az esőzsákot ratettuk. Nyilván az autótól az ajtóig érte levegő, mert akkor már csak a hordozoban volt. De most az elmúlt egy hétben amúgy is olyan orkán volt, hogy nem csabultunk el egy kis sétára 😃
2020. febr. 13. 10:52
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Engem az érdekelne, hogy aki szerint "már rég" ki lehetett volna vinni a négynapos babát, az mire gondolt? Szülőszobáról egyből a babakocsiba?
2020. febr. 13. 13:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!