Milyen gyakran cseréljünk pelust?
Én minden etetés előtt szoktam (bukik, azért előtte) és igen, napi 6-8 darab fogy, de hát a gyerek már csak ezzel jár...
Amúgy a pampers premium care nem a legjobb, én is azt erőltettem az elején, de a Libero sokkal jobban bevált!
Újszülöttként anno 10-12 pelus fogyott naponta. Később 6. Akkor cserélsz, amikor akarsz, nincs időhöz kötve, inkább attól függ, mennyire van tele.
A bölcsiben csrelnek időre függetlenül attól mennyire van tele.
A három óránkénti peluscsere nem számít soknak, hiszen az csak 8.
Sokszor inkább 10-12 db a jellemző ilyen idős babánál. Csak jóval később, 1,5-2 éves kor felett csökken a száma 4-6-ra.
Soha nem időre csérelem, hanem megfogom és lehet érezni, hogy mennyire van tele. Napközben nyilván nem hagyom rajta túl sokáig, de ha nincs benne sok pisi nem cserélem ki, hanem picit várok. Ugyan ez ha nagyon tele van, nem hagyom rajta, hiába mondjuk fél órája adtam rá tisztát.
Éjjel viszont nem cserélem, csak ha nagyon muszáj.
Pampers premium caret, liberot és lupilut használunk, de a lupiluval mostanában nem vagyok megelégedve, nagyon hamar kifolyik belőle a pisi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!