Beni1990 kérdése:
Hogy cseréljünk ha nincs meg a törzskönyv ?
Figyelt kérdés
Van egy motorom amit elcserélnék egy másik szintén papíros motorra, a baj az hogy mikor vettem a törzskönyv ellett küldve az állandó lakcímemre, onnan pedig vissza a postához mivel nem vettem át, a tartózkodási helyemre kellett volna küldjék. A postán ellett keverve, mit tudok tenni ilyenkor ? jelentsem be hogy eltűnt ? vagy az akivel cserélném igényeljen magának újat ? de ahhoz meg kellene a régi törzskönyv...2020. máj. 23. 07:33
1/3 anonim válasza:
így, van ahhoz kéne a jelenlegi, szóval előbb neked kell intézni a pótlást.
2/3 anonim válasza:
Törzskönyv nélkül is eladható, de akkor annak szerepelni kell a szerződésben, hogy nincs törzskönyve.
3/3 anonim válasza:
Mellé nyomtam, korán ment a válasz.
Szóval onnantól már az új tulaj gondja és persze felelőssége, hogy így is megveszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!