Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Egy éves baba étrendjét...

Egy éves baba étrendjét leírnátok nekem?

Figyelt kérdés
Tudom,hogy szinte bármit adhatok már neki,de én azért mégis óvatos vagyok.Más is így van ezzel?
2008. dec. 4. 13:20
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia, én is ilyen voltam, kisfiam most 2 de még mindig nem kap tejet folyékony formában milupa juniort iszunk, meg babakaját evett sokáig olyan 15-16 hónapos koráig, igaz persze miénkből is kapott már.

Egy éves babának még azért napi 500ml tejalapú táplálék kell étrendjéba(anyatej, v tápszer v mindkettő)gyümi, husi főzelék v tészta...

2008. dec. 4. 13:34
 2/3 anonim ***** válasza:

Szia,

Az én kislányom 15 hónapos, még cicil.

Elképzelésem sincs mennyi tejem lehet, mert nem fejem, de ő szinte csak akkor nem cicil amikor alszik, mert cicifüggő..:D:D

Egyébként e mellet reggelizik: amit mi (melegszendvics, tejbegríz, szendvics, virsli, stb), ebédel: amit mi (levesek, főzelékek, pöri, köret, tészták, zöldséget stb..)uzsizik: joghurtot, gyümölcsöt, vacsizik: általában amit apa eszik, ha hazajön melóból..:D:D

Inni: tea, ásványvíz, gyümölcslé.

Tápszert soha sem kapott.

Szerintem ilyen idősen már nem kell tápit adni, hisz az energia szükségletét tudja már fedezni, az a táplálék amit megeszik. Mondom nem tudom mennyi tejem lehet, lehet hogy csak szórakozik rajta, de valamennyi van, mert látom néha csurog a szája szélén amikor elengedi..:D:D

85 cm, és 12kg.

2008. dec. 4. 13:44
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen,nagyon aranyosak vagytok!:-)
2008. dec. 4. 13:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!