Baj, ha így kúszik? (Bővebben lent)
Figyelt kérdés
7 hónapos babàm 1 hónapja kúszik. Kezdetben szabályosan, váltott alkarral- felhúzott lábbal csinálta, viszont kb. 2 hét után úgy döntött, hogy a jobb kezét tenyerével teszi le, “támaszt”, a bal lábával meg mintha csak egyensúlyozna. Megy egyébként, mint a golyó. Volt esetleg más is ilyen helyzetben?
A jelenlegi vírushelyzetben tényleg csak akkor vinném szakemberhez, ha nagyon muszáj. Védőnőnk sajnos nincs a helyzet magaslatàn....
2021. márc. 16. 10:57
1/5 anonim válasza:
Az egyik gyerkőc nekem is féloldalasan kúszott, utána szabályosan mászott, semmi gond nincs vele. 😊
2/5 anonim válasza:
Az én fiam ugyan nem így,de nagyon furán kúszott,utána 4 hónapig szabályosan mászott. Minden rendben vele,most 1,5 éves fut,szalad.
3/5 anonim válasza:
Ha a szabályos mászás meglesz, akkor nincs ok semmiféle aggodalomra.
4/5 anonim válasza:
Az en fiam se kúszott “szabályosan” de a gyógytornász szerint rendben volt. Ő a két kezet egyszerre tette le, húzta magát, az egyik lábbal tolta, a másik lába derékszögben felfelé volt hajlitva. Annyit mondott, hogy azzal kormányoz, jó az. Aztan kb 3 hónapig így kúszott 6-9 hónapos kora között és katonás kuszasra közvetlenül maszas előtt váltott csak.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, megnyugodtam kicsit ☺️
2021. márc. 16. 14:27
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!