Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kíváncsiskodhatok, hol szültet...

Kíváncsiskodhatok, hol szültetek, kint lehetett veletek a baba, mit kellett neki bevinni?

Figyelt kérdés
Én Szentesen szültem.A babónak pelust és popsitörlőt vinni kellett. Ruhát nem, de szegénykém néha szörnyen nézett ki, mint egy kis lelenc gyerek:)4 napig voltunk bent.Hajnal 5 és este 9 között kint lehetett velem.Csak vizitre kellett bevinnem.Akkor sem kellett bevinni az újszülött osztályra ha látogató jött.
2010. aug. 18. 22:22
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Én is Győrben szültem és minden ugyanúgy volt mint az első győri válaszolónál,nagyon fárasztó volt az éjjel-nappali babázás rögtön szülés után...de megérte:)
2010. aug. 19. 10:28
 12/13 anonim ***** válasza:

Szia

Angliaban szultem fel eve.Mindent nekunk kellett vinni.A sajat ruhajaban volt vegig.Egyetlen egy percre sem vittek el.Oda jott az orvos megvizsgalni es noverek is jottek engem vizitelni, de akkor sem vittek el.

Reggel 9-21 oraig volt az apukakanak a latogatasi ido.Ez ido alatt kaptak ingyen kavet teat es piritost.

A tobbi latogato 10-19 orsig lehetett bent a szobaba.

4 agyas szobak voltak, mindenki fuggonnyel lekeritve.

Szobankent jutott egy apolono aki mindenben segitett.

Kb 3-4 szobara jutott egy tusolo es wc.

Elmeletileg 6 orat kell csak bent tolteni szules utan, de nekunk ez 1.5 nap volt kivizsgalasok miatt.

Igazan baba barat korhaznak nevezheto, mert mindenben segitettek, hogy a babanak jo legyen.

2010. aug. 19. 11:20
 13/13 anonim ***** válasza:

Székesfehérváron szültem lassan már két éve.

akkor mindent adtak ruhát,pelust, hintőport,popsikrémet. egyedül törlőkendő kellett.

de mostmár csak ruhát adnak a többit vinni kell.

császáros voltam így első két nap csak keveset volt velem a kisfiam. utána szinte mindig de bármikor le lehetett "adni" így nem volt olyan fárasztó

2010. aug. 19. 12:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!