Régen az alkati hipotón/hipertón babák hogyan fejlődtek, mikor nem volt még semmilyen fejlesztés/Dévény módszer? "Kinőtték" végül és nem volt semmi következmény?
Azt nem tudom, hogy régen hogy működött a kezelésük de én nyolc éves vagyok a gyerekorvos mellett asszisztens és a gyerkorvos mindig a Dévény-tornát ajánlja az anyukáknak. Volt hypotón és volt feszes izomzatú gyerekünk is már az évek alatt. A hypotón babát 6 hónaposan hozta el az anyuka hozzánk egy másik településről mert az ő orvosa azt mondta neki, hogy minden rendben van csak lusta a gyerek. Na persze.
A fejét nem tudta megemelni hason és a karjait sem nagyon. Elkezdték a Dévényt és a kisfiú 8 hónaposan már magától ült. A feszes izomzatú kislány pedig 4 hónaposan került hozzánk és ő sem tudta megemelni a fejét hason. Szegény kislányhoz ha hozzáértél olyan volt mint a kő olyan merev. Szintén hat hónaposan ült. Behozták szépen a lemaradást.
Valami kezelés kell mert nincs olyan, hogy kinövi. Vagy a Dévény vagy a Katona-módszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!