Milyen következményei lehetnek ezeknek?
Ha valaki császár után egy éven belül teherbe esik? Ha 4 héttel császár után már babakocsit cipel fel a lépcsőn (gyerekkel benne) vagy ugrál?
Egy celebnél figyeltem meg ezeket. Én is sajnos császáros vagyok, nekem ezeket mind nem tanácsolták, ezért kérdezem, hogy mi baja lehet amúgy tőle az embernek?
Pl: Szétnyílhat a sebe vagy a meggyengült gát miatt növekszik az esélye egy méhsüllyedésre.
Ez utóbbi is érintheti a császárosokat a tévhittel ellentétben.
De tény, hogy a hüvelyi szülésen átmenteknél jobban kell ügyelni erre. Tehát nekik talán még inkább kímélni kell magukat. ;)
Kulcsár Edina, gondolom.. másfél év volt a két császár között neki, nem ajánlják senkinek sem.
A lépcső cipelésen én is nagyon meglepődtem.. Nem is egyedül volt, igazán segíthethetett volna neki a fiatal, erős anyukája :/
Pont zuhanyozni engem is felállítottak pár órával császár után, állítólag segít a felépülésben ha hamar lábra állsz.
Az is megérdemli akinek egy celeb a követendő példa, én a dokira hallgattam.
Engem is felállítottak de nem azonnal, amint éreztem a lábam. Az utolsó mondatoddal egyet értek.
De igazából nem is Edina a téma konkrétan, hanem hogy mik a következményei bizonyos dolgoknak. Az első jókat írt köszönöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!