Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miket kell mindenképp megvenni...

Miket kell mindenképp megvenni szülés előtt?

Figyelt kérdés
Nem akarok felesleges dolgokat venni. Meg gondolom van ami ráér szülés után is. Első baba. Aztán jó lenne valami lista. Mert ha bemegyek a bababoltba ott mindent is megvetetnének az emberrel. 🤦🏽‍♀️😄
2021. márc. 11. 10:07
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%

Kedves 20-as! Én bevallom, bunkó választ írtam neked, mert nagyon félreérthetően fogalmaztál. Az egész úgy jött le, mintha valami óriási bizniszt csináltál volna, hogy csak kölcsönöztél, ahelyett, hogy tettél volna érte, hogy szükség esetén megmentsd a gyereked életét. Szerintem ezért pontozhattak le.

Én egyébként biztos vennék, és tanfolyamot is végeznék hozzá. Abban a reményben persze, hogy sose lesz rá szükség. De ha nem lesz, akkor se kidobott pénz, mert sose bocsájtanám meg magamnak, ha nem vennék, pedig kellett volna. Húgomnak most van babája, használja, és tanfolyamot is végzett. Persze, ő se tudta volna, mit csináljon. Honnan tudná? Nem szégyen az, csak tenni kell érte. Szerencsére még sose sípolt.

Ismerek olyat, akinek viszont így halt meg a babája egy délutáni alvásnál.😥 3.gyerek volt. Anyuka a fáradtság miatt gyakran elfelejtette kikapcsolni, mielőtt kivette éjjel a babát és ezzel túlságosan felébresztette. Úgyhogy elrakta, mondván nem lesz baj, eddig se volt. A mentősök azt mondták, már túl régóta halott, esély se volt újraéleszteni 🖤

2021. márc. 11. 22:15
 22/22 anonim ***** válasza:
Én a 17-es kommentem előtt nem írtam ide, csak figyeltem a kérdést, azt valaki más írta. De egyetértek veled, az ember inkább készüljön fel a legrosszabbra, hogy tudja mit kell tenni ha baj van😊
2021. márc. 12. 05:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!