Calici vírus fertőzéssel mire számítsak?
Én vagyok az aki lebunkózott!!
Nagyon sajnálom ami a kislányoddal történt:(
De!!! Elég ki az ha én nem volt a kommented!Szóval ezért volt a bunkózás! Ha meg rossz paszban vagy akkor inkább ne kommentelj..és akkor nem bántasz meg egy olyan anyukát aki segíteni próbált
De ő bántott meg engem, nem én őt!!!
Azzal, hogy ne legyek már ilyen... nem tudom miért kell értetlenkedni. Megköszöntem a segítséget az első válasz után és ennyi. Nem kell ezután még kioktatni és még odabökni, hogy ő asszisztens...ha nem az, akkor is hasznos tanácsot adott, csak épp nem ez volt a kérdés.
Szia!
Sajnálom,hogy kórházban voltatok ezt szerettem volna, hogy elkerüld ezért nem a kérdée3dre válaszoltam.
A "ne légy már ilyen" kezdetű mondattal nem megbántani akartalak, de tudom, hogy kétségbe esésünkben hajlamoska vagyunk azt mondani nem tudom nem vagyok rá képes.. Segíteni akartalak, de te meg itt bántasz engem. Hát így segítsen neked az ember.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!