Calici vírus fertőzéssel mire számítsak?
Ne izgulj ha ma nem eszik. ilyenkor a legfontosabb,hogy igyon sokat még akkor is ha úgy érzed hiába mert kipisilja.
Van a normolit, vgay a Hippnek a hasmenéses tápszere a H illetve a HN25. Adj neki sárgarépalét. Holnap lehet krumpli háztartási kesz... Ha már nem hány nem lesz semmi gond. Sok sikert és jobbulást
Köszi, de nem az a baj, hogy nem eszik, hanem az, hogy amit megiszik, az is kijön belőle, de nem kipisili, hanem hasmenése van. Tehát nem tudom pótolni a folyadékot.... :(
De azért köszönöm.
Látom nem értersz.. nem fog egyik napról a másikra megállni a fosás. Add neki folyamatosan, mert azért valamennyi felszívódik. Ha nem adsz neki folyadékot,mert úgyis kijön belőle akkor tényleg a kórházban köttök ki. amit még megpróbálhatsz, bár nagyon fogja utáni sós citromos teát adni neki óránként 2ml-t fecskendővel.
Tudom milyen két fiam van és gyerekorvos mellett vagyok asszisztens.
Kedves kérdező!!Már ne is haragudj de egy oltári nagy bunkó vagy!!!!Próbál neked szegény anyuka segíteni!!!azt hiszem elég jól..és akkor te meg ráförmedsz hogy te tudod mit kell tenned!!Hát nem úgy néz ki mert itt értetlenkedsz!!!!
Neharagudj... de elég kiábrándító vagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!