Egyes anyukák miért akadnak ki annyira azon, ha valaki a pelenkát "peli"-nek becézi?
Figyelt kérdés
2021. márc. 1. 07:43
2/21 anonim válasza:
Szerint egy anyusnak(én így becézem az anyát) nem kellene ilyenen kiakadnia, tök normális.
3/21 anonim válasza:
Mert egyes emberek herotot kapnak attól hogy mindent sz*rt becezni kell és nyavogva mondani csak azért mert a gyerekhez van köze
5/21 anonim válasza:
Rengeteg becézés van, ami sokak számára idegesítő. Nekem ilyen a pocaklakó, a ciciztetés és cicista. Csak azért mert anya lettem, még nem ment el az eszem🤷♀️ nagyon sok anya túlzásba esik a becézésekkel.
6/21 anonim válasza:
Felnőtt embernek nem kell mindent becézgetnie.
7/21 anonim válasza:
Én maradok a pelusnál, bár ritkán használom dd értelmesebben hangzik. A peli, pela, és társai, amik már túlzásba eső becézések hallgatni is rossz..
8/21 anonim válasza:
Mert arra lusta, hogy kimondja..
28vagyok, kicsi tini koromba volt divat ez a szercsi puszcsi lavcsi dolog.. már akkor gáz volt. Azóta meg az ilyen és társai méggázabbak.
9/21 anonim válasza:
Azért akadnak ki, hogy a nyomi kis életükben az legyen a nap fénypontja, amikor a többi vérmamival azon fröcsögnek, hogy ki minek nevezi a pelenkát.
10/21 anonim válasza:
Mi zsáknak hívjuk. Még valaki? XD 'gyere, cseréljük ki a (szar)zsákot.' (persze ha nagyobb lesz, a szart nem mondjuk mellé...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!