Ikres Anyukáknak és csak nézelődőknek is ilyet láttatok már? Nagyon jól néz ki. Gondolom az ára is?
2010. aug. 17. 21:21
1/10 anonim válasza:
nem ikres anyuka vagyok, de nekem sajnos nem tetszik. olyan futurisztikus :-)
2/10 anonim válasza:
Szerintem nagyon jóóó! Ha ikreim lennének és meg tudnám fizetni, biztos megvenném!:)
3/10 anonim válasza:
4/10 anonim válasza:
Nekem nem tetszik, jobban tetszenek a régi stílusúak. Egyébként én is láttam már hófehér babakocsit, arany hímzéssel, de ki vesz ilyet? Én ismervén a lányomat tuti nem.
5/10 anonim válasza:
Ez viszont a csúcs. Mintha az egyik az alsó bevásárlóhálós részben feküdne, lent a földön. aki ezt kitalálta.... :))))))))
6/10 anonim válasza:
Kedves utolso
Pont ezt irtam en is....borzaszto!!! mintha a foldon huzna
Latom Te is mothercare-bol linkeltel :D
a masik 82%-os
7/10 anonim válasza:
Ráadásul pl forgalmas helyen a kicsi jól beszívja a kipufogógázok javát.
8/10 anonim válasza:
1 gyerekem van és anyagilag se vagyok nagyon eleresztve,ez inkább csak szemlegeltetés.Iker kocsikból nekem ez szimpi:
9/10 anonim válasza:
Ez eleg hasonlo ahhoz amit en linkeltem :)
Nekem is ezt tetszik, hogy a babak 1szinten vannak es egymas fele fordithatok.
10/10 anonim válasza:
Imádom a fiam,de néha nagyon nehéz vele.Egy ilyen felállástól viszont elsőre tuti vágnék 1 hátast:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!