Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikor a baba kezd el beszélni,...

Mikor a baba kezd el beszélni, miért mondja, hogy pá-pá? Miért pont ezt mondja a közelében lévőnek?

Figyelt kérdés
2021. febr. 24. 22:54
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Speciel szerintem nem a felnőttek mondták ezt a zsizsát, hanem ezt a baba találta ki magának.
2021. febr. 26. 21:29
 12/14 anonim ***** válasza:
#11 nyilván, de a felnőttnek nem kell ezeket a kitalált szavakat ismételni, mintha létező szó lenne. de sokan ezt csinálják "megyünk ta" és társai. ez semmire nem vezet, ezek nem létező szavak, miért használnánk úgy mintha azok lennének?
2021. febr. 26. 21:51
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
De mi a frász az a "ta"? Életemben nem hallottam, kíváncsi vagyok. Mi nem szoktunk szavakat torzítani és kitalálni.
2021. febr. 27. 22:44
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
#13 fogalmam sincs de több embertől hallottam már
2021. febr. 27. 22:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!