Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikor vittétek a kisbabát a...

Mikor vittétek a kisbabát a nagyihoz?

Figyelt kérdés

1 hete született meg az első babánk, és apuka már nagyon szeretné vinni a családjához. Én még korainak érzem, de látom rajta hogy rosszul esik neki. Mindig mondja, hogy talán hétvégén. Hiába mondom neki, hogy nem garantálom, én sem vagyok még a toppon, meg a picinek is szerintem nagyon korai.

Sajnálom, mert az én anyukámmal lakunk, és szerintem ez neki szarul esik, hogy az ő szülei meg még csak egyszer látták. Ti mikor vittétek át először a nagyikhoz a babát?

2021. febr. 24. 15:20
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%

Előző vagyok, amúgy hogyhogy nem tudnak ők jönni, ha nem is laknak messze?

Jöjjenek csak.

Anyósom is jár ide, pedig fáj mindene, műtötték már mindenét, aztán mégis elbuszozik, ha látni akarja az unokáját, ha fontos neki.

Mi is visszük, csak nem sűrűn, ha többször akarja látni, akkor el szokott jönni.

Mindig azt mondja, hogy Őrá nem fáj semmije 😊

2021. febr. 25. 10:36
 22/22 anonim ***** válasza:

De miért nem hívjátok fel anyósékat, hogy jöjjenek el? Igazából gondolom neki is kellemetlen, hogy a menye szüleinek házába kell mennie, lehet tart tőle, hogy nem látják ott szívesen a szüleid, bármit is mondtok.

Jelezzék, hogy most 2-3 hétig még nem mozdulatok ki a kicsivel, majd utána mentek, addig jöjjenek ők.

2021. febr. 25. 12:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!