Takarítás után szoptatás?
Figyelt kérdés
Kicsit túlaggódó anyuka vagyok, mert ő az első gyermekem:D takarítás után zuhanyoztok? Természetesen kezet mosok, csak mert nem tudom, hogy például az ablaktisztítóból a cseppek amik kijönnek, bejutnak-e a ruhán és a melltartón keresztül a bőrhöz, ahol a kisbaba szopizik vagy sem. Ha hülye kérdést tettem fel, bocsi :D2021. febr. 22. 10:48
1/8 anonim válasza:
Kizártnak tartom, hogy a tisztítószerből bejut bármi is a ruháidon keresztül.
2/8 anonim válasza:
Zuhanyozni nem, de ha pl kicsit megizzadtam, akkor a mellemet megmostam szopizás elött. De amúgy nem :D
3/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszaitokat akkor nem reagálom túl :)
2021. febr. 22. 11:29
4/8 anonim válasza:
De túlreagálod. Attól hogy első, nem jogosít fel, hogy hülye legyél.
5/8 A kérdező kommentje:
4-es a valaszoddal magadat minősíted, ezt nem is kommentálom tovább, a többieknek köszönöm a választ :)
2021. febr. 22. 11:42
6/8 anonim válasza:
Pedig igaza van a #4-esnek, hiába ha neked nem tetszik Kérdező.
Én spec sose a mellemre fújtam az ablaktisztítót, igaz nem is pucoltam mindennap ablakot.
Domestost is a wc-be öntöttem, nem magamra.
Nem, nem zuhanyoztam minden felmosás, porszívózás után.
7/8 anonim válasza:
Oke h aggódsz de akkor ennyi eszed nincs hogy megmosd a melled ?
8/8 anonim válasza:
Rszembe se jut, örülök, hogy élek és valamennyi takarítást épp sikerült. Amúgy meg nem kell domestosozni mindent, az ecet mindenre jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!