Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Honnan tudhatom, hogy a 8 hós...

Honnan tudhatom, hogy a 8 hós babám miért fogdossa a fülét?

Figyelt kérdés

6 foga már kint van, lassan 2 hónapja, hogy nem bújt ki új fog. Lehet ezért markolássza a fülét vagy csak szórakozásból. Még szoptatom, éjszaka 2-3x ébred fel. Van hogy álmában elkezd kiabálni, morogni, nyugtalannak tűnik, de aztán van hogy elhalkul.

De miből tudhatom ha azért fogdossa a fülét, mert fáj?

2021. febr. 22. 10:36
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Vidd el orvoshoz. Lehet a foga is de lehet fülgyulladás is. Az én fiam is fogdosta, inkább elvittem megnézetni. Hallójarat gyulladása volt,csak még nagyon enyhe,időben elkaptuk. Egy utat megér,ha nincs baja a fülének,akkor legalább tudod,a fog lesz a ludas.
2021. febr. 22. 10:52
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Amikor az enyém fogdossa a fülét, egyszerűen csak álmos.
2021. febr. 22. 11:19
 3/8 anonim ***** válasza:
88%
Enyém is fogdossa a fülét meg a haját babrálja ha álmos. Csak félálomban csinálja.
2021. febr. 22. 11:21
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Korábban nem csinálta? Az enyém a kezdetektől ezt csinálja,markolja, tépi a haját, fülét. Onnan tudom többek közt, hogy fáradt és álmos.
2021. febr. 22. 11:43
 5/8 A kérdező kommentje:

Eddig is bizergálta a fülét, akkor tudtam, hogy vagy a foga miatt vagy azért mert álmos.

Most azért jutott eszembe, hogy hátha a füle fáj, mert éjszaka van, hogy nyugtalan alvás közben. Bár ez is lehet a foga miatt, viszont a fülfájás is éjszaka jön elő inkább, úgy tudom. Na meg napközben is megesik, hogy mikor épp álomba szenderül akkor is kiabál kicsit, nyugtalan. Ha mellre tettem és szopizott akkor viszont bealudt gond nélkül.

Elvileg ha egy ponton megnyomjuk a fület és ha fáj akkor azt jelezné a baba. Megcsináltam és nem bántja a fülét.

2021. febr. 22. 12:20
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Nyomásra az enyémnek sem fájt. Attól még be volt gyulladva. :)
2021. febr. 22. 14:13
 7/8 A kérdező kommentje:

Na akkor ez nem garancia. 😬 de amúgy vettél észre rajta valamit? Nem volt lázas vagy nyűgös?

2021. febr. 22. 14:18
 8/8 anonim ***** válasza:

Nyűgös ez mindig, nem volt különbség. :D lázas még eddig sosem volt. Mondjuk annyi volt az "intő jel" hogy evés közben időnként kiköpte a cicit és sírt,gondolom a vákum miatt fájt neki jobban. Ezután jött a fülfogdosás is és akkor vittem el az orvoshoz. :)

Végülis ha a tiéd nem csinálja akkor lehet csak tényleg fog vagy álmosság. Csak én kicsit paramami vagyok és inkább viszem gyakrabban ha bármi gyanús. Most épp kiütései/ foltjai vannak...:/ azzal is mentünk. Valami mindig van/lesz majd lazulok talán idővel. :D

2021. febr. 22. 14:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!