Szabad egy önállóan ülni nem tudó babát ikeás etetőszékbe rakni?
5 hónapos a babája az egyik rokonomnak és nemrég kezdték a hozzátáplálást. Vettek egy ikeás etetőszéket és már abba ültetve eteti a babát, úgy hogy még kúszni sem tud csak forogni. Szóval az önálló üléstől elég messze van. Találkoztam az anyósával a lánynak, aki nagyban újságolja, hogy kapott a gyerek etetőszéket és milyen jó, hogy már abban tudják etetni. Kérdeztem, hogy szabad olyan fajtába ültetni? Mert én úgy tudom, hogy amíg nem tud ülni csak dönthetőben "ülhet". A válasz az volt, hogy ennyitől nem lesz semmi baja. Nem tudom, hogy ez mennyire tesz jót, hogy már így ültetik a babát. Szóljak nekik finoman, vagy nem akkora tragédia?
Bár az apukának már egyszer megjegyeztem, hogy nem biztos, hogy jó a 3 hónapos gyereknek, ha a combjára ültetve lovacskázik vele az meg nyeklik össze vissza. Aztán csak vonogatta a vállát és ugyan úgy csinálta tovább. Szóval nem sok foganatja volt a dolognak...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!