Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Érdemes hazamenni a családomho...

Érdemes hazamenni a családomhoz a 3 hónapos babával?

Figyelt kérdés
Anyukám és húgom egy 3 szobás lakásban laknak. Mivel van ott egy macska, a szőr mindenhol ott van. Egyszer vettem elő egy tiszta poharat, öntöttem bele üvegből vizet és mikor inni akartam a pohárból, még abban is szőr volt. Van még egy húgom, aki már külön lakik, de sokszor hazamegy és az egyik szobában cigizik, nyitott ablaknál, de akkor is marad bent füst, ami bejut a többi helységbe is, mihelyt kinyitja az ajtót. Mi olyan 150 km-rel odébb lakunk. A családom nagyon vár haza, még nem látták a babát, mindig küldenek ajándékokat postán, mindig kérnek képet. Nemsoká haza kell mennünk intézkedni és nem tudom eldönteni, hogy ott aludjunk-e vagy sem a baba miatt. Egyrészt a cica miatt, másrészt meg a cigifüst, amit lehet, hogy én meg se éreznék, viszont biztos benne van a szag a falakban meg a bútorokban, mert mikor tesóm ott lakott, akkor is folyamatosan bent cigizett a szobában. Aludhatnánk más szobában is, ami nem cigifüstös, csak zavar mindenhol a szőr meg a por, ők nem takarítanak gyakran. Nem tudom, mit csináljak, megbántani sem akarom őket, de a kicsit sem akarom semmilyen nyavajának kitenni.
2021. febr. 18. 10:16
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
46%
Ja mert a macska nem megy majd oda.. a macska oda megy ahová akar, ha beengedik tuti a kiságyban állna meg. Volt macskám, megérzik hová nem szabad menni, csak azért is oda fog. :D
2021. febr. 18. 10:44
 12/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Igen, nem magával a macskaszőrrel van bajom, hanem a felhalmozódott szőrrel meg a porral. De megkérem őket, takarítsák ki azt az egy szobát legalább, habár nem tudom, hogy a kisebb húgom, akinek a szobájába mennénk, cigizik-e ott, mikor anyum dolgozik, mert egyszer kint az utcán rajta lett kapva, hogy cigizik. Ha megkérdezném,nem hiszem,hogy elmondaná mert félne, hogy elmondanám az anyánknak. Addig van még pár nap, átgondolom.
2021. febr. 18. 10:44
 13/16 A kérdező kommentje:
Elnézést vagyis hogy nem magával a macskával van bajom, hanem a macskaszőrrel.
2021. febr. 18. 10:45
 14/16 anonim ***** válasza:
74%

12

Pár szál sutyi cigi nem erződik ha szellőztet. :) de ha tilos neki,nem otthon fog,vagy kimegy/ lemegy,elbújik. Tapasztalat. :D

2021. febr. 18. 13:57
 15/16 anonim ***** válasza:

Valójában semmi baja nem lesz ennyitol neki.

Viszont én nem aludnék ott mert én nem bírom ezt elviselni

2021. febr. 18. 15:09
 16/16 anonim ***** válasza:
76%
11 anyameknak van macskája. Soha nem ment rá a baba cuccaira. Mert nyilván nem engedtük amúgy meg nyilván nem hagyod felügyelet nélkül a dolgokat, vagy elzarod valahova. Nem arról van szó, hogy a macska fontosabb, ahogy valaki írta. De ő is fontos. És végső soron az az ő otthona és nem a mienk. Nem varom el, hogy kitegyek, ha ott vagyunk.
2021. febr. 18. 18:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!