Az olcsóbb tápszerekben is benne vannak azok a vitaminok és tápanyagok, amelyek a drágábbakban? Miért vannak ekkora különbségek az árban? Ez jelez valamit?
szerintem a márkát kell megfizetni egy beba, vagy egy Hipp esetében
a rossmannos is lehet ugyanolyan jó és kell is lennie különben nem hozhatnák forgalomba.
nézd meg az összetétel listát lehet hogy a dm-esben v. a rossmannosban csak 8 vitamin van és nem 12 mint a hippben de attól még felnő rajta a baba.
Szia!
Szerintem is a márkát kell megfizetni, nekünk 1 éves korig felírták a milupa-t, utána viszont elkezdtem a Babylove-ot (dm-est) adni a kislányomnak, ami feleannyiba kerül és nagyon szerette, szerintem sem engednének rossz tápszert gyártani, ráadásul a dm-es német, bio tápszer, nekünk bevált.
A rossmann-os, viszont borzasztó büdös, azt nem is ette meg a kislányom, tehát sztm inkább a dm-sel próbálkozz, azt a környezetünkben lévő összes kisbaba szereti.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!