Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Van olyan, akinek tényleg...

Van olyan, akinek tényleg soha, sehonnan nem esett le a babája?

Figyelt kérdés

Azt hittem, hogy nálunk soha nem fog megtörténni, mindig nagyon figyelek, aztán ma mégis... újabban a lassan 7 hónapos baba egyik pillanatról a másikra fordul, ninja sebességgel. Mikor ma letettem pelenkázni a kanapéra (nem otthon voltunk), csak annyira engedtem el, és kaptam el a tekintetem (még csak hátat se fordítottam neki), hogy a szemeteszacskót megigazítsam, hogy mire a következő pillanatban odanéztem, már át is fordult a hátáról, és csúszott le a kanapé széléről. Kb 45 cm lehetett, és olyan szűk volt mellette a hely, hogy szinte alig fért be, így nem esett, hanem tulajdonképpen becsúszott mellé. Nem ütötte meg magát, inkább csak megijedt. A frász jött rám, percekig remegett még utána a kezem. Borzasztó bűntudatom van azóta is, rettenetesen érzem magam.

Tudom, fog még ennél nagyobbakat is esni, ha már tud járni, de na...

2021. febr. 16. 22:10
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
86%

Nekem mondjuk a felelőtlen máshol kezdődik. Én ilyen címkéket a fent leírt esetekben nem használnék, mert az illető valószínű amúgy is sz.rul érzi magát miatta. Én meg nem akarnám erősíteni a "szaranya vagy"-ot.

Ha neked nem esett le, örülj, hogy milyen jól megoldottad, de ítélkezni nem szerencsés.

2021. febr. 17. 14:36
 22/23 anonim ***** válasza:
49%
Az enyém 6 hetes korában fordult le, egy méterre volt a padlótól. Nagy szerencse volt, hogy puha, vastag szőnyegre esett. Egy pillanatra sem, akárhány hetes, hónapos.
2021. febr. 23. 19:48
 23/23 anonim ***** válasza:
65%

Némelyik olyan, mint villám, még a kezedből is kiugrik, mint a nyuszika.

Észnél kell lenni, és jó reflexek kellenek a mamácskáknak.

Tisztába tenni? Ha nem fogtam le az egyik kezemmel, akkor kisingben, meztelenül elhúzott, mint a csík. :)

https://www.youtube.com/watch?v=8tO-926MRxg

2021. febr. 23. 19:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!