Mekkora plusz költséget jelent havonta a 0-3 éves gyermeketek a családi kasszában?
Nem tudom .. lehet hogy túlzásba esek de egyszerűen imádom ahogy örül. Ha meglátja az amazon csomagot már vigyorog . ... A kisautó meg szerintem nagyon szuper ,főleg fiúknak
Persze nem muszáj 80 ezerért. Van már sokkal olcsóbb is ,csak ebben van MP3 lejátszó és így a saját zenéjét tudja hallgatni. Ha valaki megteheti akkor miért ne ?
Van egy külön kb 20 M2 jatszoazoba és ott tárolom a játékokat. Így is alig fér el ,tegnap is akkorát estem a ló lábába hogy majdnem kitört a nyakam. 🤣🤣🤣 A gyerek meg szó szerint beszart a nevetéstől. 🤣🤣🤣🤣
Mindenki szereti a sajátját,és szerintem mi se bantsuk egymást, elvégre is anyukák vagyunk .
Annyit még szeretnék hozzátenni hogy ha már nagyon megunja ,sok mindent oda fogok adni a vöröskeresztnek.
31-aés, és arra nem gondolsz, hogy 30 év múlva mi marad a gyerekednek a Föld erőforrásaiból, ha már most erre a pazarló életmódra tanítod??? Lehet, hogy felnőttként inkább azt köszönné meg, hogy fontos volt számodra a jövője a klímaváltozás korában és nem tettél még rá egy lapáttal a Föld kizsákmányolására.
Te vagy a másik véglet, tulajdonképpen milyen értékekre tanítod meg, ha folyton kap valamit? Még 10 éves sincs, de már konzumidiótát faragsz szegényből, aki mást sem lát, minthogy vásárolj, vásárolj, vásárol... :/
Arról nem beszélve, hogy olyan hülyeségeket írsz, hogy aki nem kap ennyi játékot, az nélkülözik... atyaúristen. Ne ezt add már tovább...
Ja persze . Nem is ismertek. Fogalmatok sincs hogy hogy nevelem . Igen ,megkap mindent de az miért jelenti az hogy nem foglalkozok vele ? Hol van az összefüggés? Rengeteg közös programunk van és szeretetben neveljük . Mégcsak 1 éves de határokat szabtunk neki . Később is meg kell tanulnia hogy csak akkor kap valamit ha tesz is érte . Igenis megnevelem a gyerekemet és értékelni fogja amilye van ...
Ítélkezni nagyon könnyű de nem is ismertek minket úgyhogy csak firkaljatok erre a zs kategóriás oldalra amit akartok.
Nem a havi 30 a bajom nekem sem, mert értelmes dolgokra is el lehet költeni gyerekkel kapcsolatban. Például közös programok.
De ez a végtelen mennyiségű fröccsönött gyermek öröm totál hülyeség. A gyerek persze, hogy örül neki. Minden újdonságnak örül minden egészséges pici gyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!