Tegnap voltunk vedononel es o mondta,hogy baj hogy a kisfiam szajaban csak mindig a bal keze van -nem mindketto egyszerre! Miert baj ez 13 hetes kisfiamnal?
Figyelt kérdés
ha fekszik az agyon a bal keze folfele a jobb keze lefele all!miert baj ez?2008. dec. 3. 11:39
1/3 anonim válasza:
Valahogy másképp kéne megfogalmaznod a kérdést mert nem nagyon értem.A jobb kezét nem használja???
2/3 A kérdező kommentje:
csak igy tudom megfogalm.nem egyszerre va a szajaba a ket keze,es a vedno szerint vagy mindket kezenek folfele kell allni vagy lefele,nem az egyik font a masik lent...-hasznalja a jobb kezet ,de nem egyszerre hasznalja a kezeit hanem osszevissza jar a keze.
2008. dec. 3. 12:27
3/3 anonim válasza:
Meg kellett volna kérdezned a védőnőt, hogy mire gondolt. Én a helyedben felhívnám és rákérdeznék, nem érdemes emiatt feleslegesen idegeskedni. Amúgy a babák tényleg úgy alszanak, hogy mindkét kezük fent van a fejük mellett könyökben hajlítva. Viszont az én lányom sem tömte soha egyszerre a két kezét a szájába, bár mindkettőt használta, használja. Hívd fel, hogy megnyugodj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!