Mikortól lehet a babákat bébikompba rakni? Hasznos a babákra nézve, vagy csak hátráltatja?
Nekünk is van komp.A fenét ha´tráltatja az elindulást.A lányom 5 hósan kompiban volt most 10 hós és sétál ha fogjuk a keze´t,a falmellett meg ahol talál támaszt megy...Aki mind írja hogy ne az is ült benne, az meg 100%.
Le lehet nyugodtan pontozni.....
Jó lehet alapja a gerincferdulésnek,de annak ezer oka kehet....
Én azt olvastam, hogy artalmas a gerincre, vagy a medencére, meg ilyesmi. oszinten szólva szerintem nem hatranyos, nem elonyos, a jol fejlodo baba jol fog tovabbra is fejlodni, amelyik baba rosszul fejlodik, az meg tovabbra is ugyanabban a tempoban fog fejlodni.
mindamellett azt mondom, ha lehetosegetek van rá, akkor elobb kérjetek egyet kolcson, hogy kiprobalja a babótok, és egyaltalan tetszene e neki, mielott megveszitek dragan, és nem fogja szeretni. :)
sajnos, azt, hogy hany honapos kortol ajanlott, nem tudok segiteni,en azt mondanam kb fel eves kortol, attol fuggoen hogy halad a baba fejlodese
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!