Mi a véleményetek a légzésfigyelőről? Egy történet
az ellenzőknek!
Figyelt kérdés
Sokszor tapasztaltam itt, hogy leszólják a légzésfigyelőket! Tegnap a kislányom megkapta a 3 hónapos oltást és a prevenart mellé. Estére felkúszott a láza, kapott egy lázcsillapító kúpot, és letettem aludni. Szépen el is aludt, de kb 1 óra múlva beriasztott a légzésfigyelő. Láttam, hogy nem vesz levegőt a lányom. Erre ijedtemben megráztam és akkor szusszant egy hatalmasat. De még arra sem ébredt fel, hogy megráztam. Aludt tovább, mintha semmi sem történt volna. Az én éjszakám már nem volt ilyen nyugodt. Ezzel senkit sem akartam meggyőzni, csak a történetünket írtam le.
2008. dec. 3. 11:25
1/8 anonim válasza:
Nem velünk történt meg, de én is tudok ilyen esetről. Sterintem se ezen spóroljunk!
2008. dec. 3. 11:31
2/8 anonim válasza:
Szia!
Én is nagyon jó dolognak tartom a légzésfigyelőt. Nekünk is volt mind a két gyereknél. Eszünkbe nem jutott, hogy ezen spóroljunk. Megvenni sem kell, lehet kölcsönözni is. Azt viszont nem értem, hogy a kislányod, hogy kapta meg együtt a 3 hós oltást és a Prevenart. Nekünk azt mondták, hogy nem szabad egyszerre adni, várni kell egy pár hetet. Az én kisfiam másfél hónaja kapta a Prevenart, most dec.-ben pedig kapja a 15 hós oltást és akkor mondta a doktornő, hogy utána kb. 4 hét múlva kaphatja az emlékeztetőt. Úgy emlékszem a leirásban is igy volt, hogy nem adható más oltással együtt.
Minden jót kivánok Nektek!
2008. dec. 3. 12:39
3/8 anonim válasza:
Igen, sajnos az én ismerőseim között van olyan, aki megetette a babát, betette a kiságyba , ott beszélgettek mellette, aztán a pici többé nem ébredt fel. :(
Hiába voltak vele egy szobában, a légzésfigyelő segíthetett volna, de nem vettek. :(
2008. dec. 3. 12:40
4/8 anonim válasza:
A mi dokinőnk is azt mondta, hogy nem adható egyszerre, mondta, hogy miért, de nem emlékszem sajnos, mert mi csak a pneumora vártunk, egy másik anyukának mondta, aki előttünk volt. Szerintem ne engedd, hogy a 4. havit együtt adják be, nehogy baj legyen.
2008. dec. 3. 12:44
5/8 A kérdező kommentje:
Hát ez klassz! A környékünkön mindenkit így oltanak! Egyszerre a kettőt :( A két hónaposat is így kapta és a 4 hósat is így fogja. De ezek után nem biztos! Utánanézek! Mi persze nem kaptuk meg a Prevenar tájékoztatóját csak egy fénymásolt lapot amire le volt írva, hogy mire való, de az nem hogy más oltással együtt nem lehet beadni.
2008. dec. 3. 15:06
6/8 anonim válasza:
Nekem 6 hónapos a kisfiam és használunk mellette légzésfigyelőt. Szerintem nagyon jó, még sosem volt téves riasztásunk, viszont havonta egyszer elemet kell benne cserélni, mert mikor merülni kezd, pont úgy jelez, mint a 15 másodperces szünet után. Eleinte többször hozta ránk a frászt emiatt, de aztán rájöttünk, hogy a merülő elemet jelzi, onnantól kezdve semmi gond nem volt vele. Megnyugtató, hogy ha éjszaka felébredek, csak ránézek a villogó légzésfigyelőre és tudom, hogy minden oké a kisfiamnál!
2008. dec. 3. 15:08
7/8 anonim válasza:
Szerintem se ezen kell spórolni, ha már van, használjuk. Nekünk is riasztott már és nekem is rázogani kellett a gyereket, egyszer meg felkelt rá. Szerencsére nincs semmi baja, de azóta mindenhová visszük magunkkal a légzésfigyelőt. Ha kint alszik a babakocsiban akkor gyakran kinézek, de sosem vagyok nyugodt, pedig már 8 hónapos.
2008. dec. 3. 16:07
8/8 anonim válasza:
aki megszeretne spórolni 8-10-12 ezer forintot a gyereke kárára,az ne szüljön..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!