Mi a tapasztalatotok az angelcare légzésfigyelőről?
Nem kell a legérzékenyebbre állítani. Az a baj szerintem. Rá is van írva a használati útmutatóra. hogy 3-as fokozatban ajánlják, nálunk az a közepes, arra van állítva és nem szokott beriasztani.
Próbáld ki úgy. Mi a születéstől így használjuk.
Nálunk nem volt semmi baj vele.
Az én babám is koraszülött volt, ráadásul fiú, téli baba, egy csomó rizikófaktor! De még csak téves riasztás sem volt, nem hogy igazi! Szerencsére!
Nekünk egyszer csipogott (azt hittem riaszt), de csak merült az elem benne. Amúgy nem riasztott tévesen.
Állíts az érzékenységén, hátha amiatt riaszt.
Nekünk is ez van,kókusz matrac alatt.
Közepesre állísd és csak akkor fog riasztani ha "baj"van!
Ha a legérzékenyebbre állítod, még a ház előtt elmenő busz rezgését is érzi. :)
Nekünk is kókusz matrac alatt van, hármasra van állítva. Mikor érzékenyebbre állítottam, kivettem a gyereket,és villogott tovább, mert érzékelte, ahogy matatok az ágy körül. Nálunk már volt, hogy beriasztott, rohantam az ágyhoz és a babám akkor sóhajtott egy nagyot. Nem tudom, hogy tényleg nem vett előtte levegőt, de totál megijedtem, örülök, hogy van légzésfigyelőnk. Úgy kaptuk, mert én nem akartam, sógornőm meg megvette. Hát nem bántam meg. :)
Titeket is megnyugtat, hogy van? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!